Workshops

Krijg je de indruk op een doodlopend pad te zitten, in je werk of eigen bedrijf? Heb je het gevoel dat je weinig invloed hebt op hoe prettig en efficient je kunt werken? Wil je voor jezelf beginnen, maar weet je niet precies hoe? Neem het initiatief in eigen hand!

Een workshop kan je daarbij uitstekend helpen. Het mooiste moment van een workshop is het moment dat je ontdekt iets te kunnen wat je niet verwacht had, of een nieuw inzicht opdoet waar je mee verder kunt.

Het aanbod aan workshops groeit nog steeds. Hieronder een paar voorbeelden:

Slim werken - voor ZZPers en andere ondernemende mensen

die willen werken met meer effect en minder stress: deze workshop wordt steeds op maat gemaakt op basis van de vragen van de deelnemers, zo haal je er het maximale uit, bijvoorbeeld over plannen, prioriteiten kiezen, omgaan met email, delegeren etcetera.

Met concrete doelen werk je slimmer!

Doelen stellen helpt enorm om je energie te richten op wat je wilt bereiken. Zelfs al doe je daarna niet anders, er komen al gauw dingen op je pad die met je doel te maken hebben. Je antennes zijn als het ware getuned en je zult daardoor gemakkelijker hulp herkennen en eerder actie ondernemen.

Onderneem het - zet je netwerk in!

Met behulp van een netwerkanalyse breng je in beeld wie je zelf en met hulp van andere deelnemers kunt mobiliseren om jouw aanbod in de wereld te zetten. Je zult zien dat er veel rijkdom aanwezig is!

Focus op je doelgroep - omdat klanten liever naar een specialist gaan.

Ik help je om de keuze te maken voor jouw specifieke doelgroep. Want hoe helderder je focus, hoe krachtiger je boodschap en hoe gemakkelijker jouw bedrijf gevonden wordt.

Afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk kost een workshop van 2,5 uur van 6-12 deelnemers tussen de € 400 en € 1000 excl BTW 21%.

Neem contact op voor een gratis gesprek en offerte