Ondernemerscoaching

Doelgericht stappen zetten in je eigen bedrijf

Loop je als ondernemer al een tijdje ergens tegenaan, maar kom je niet tot een oplossing? Of heb je al langer de wens om voor jezelf te beginnen, maar heb je de stap nog niet (of pas net) gezet? Heb je moeite om te plannen, te handelen of te volharden? Weet je niet waar je moet beginnen maar wil je nu wel aan de slag? En wil je op een praktische en uitdagende wijze aan je professionele ontwikkeling werken? Neem dan contact met me op voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Als coach help ik je om helder te krijgen wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken door vragen te stellen en te structureren, en met behulp van creatieve opdrachten, gericht op jouw bedrijf. Hierbij werken we vanuit jouw individuele wensen en capaciteiten. De ervaring leert dat wanneer je je creatief uit, er ook dingen uit je onderbewuste naar boven komen. Je krijgt dan dus een ander soort inzichten dan bij alleen een gesprek.

Na afloop van dit coachingstraject heb je zoveel stappen gezet dat jij de door jou gestelde doelen hebt behaald of dat de weg erheen duidelijk is voor jou.

  1. Ieder coachingstraject begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  2. Bij een wederzijdse klik gaan we aan de slag. Na het intake gesprek heb je helder wat je doel is voor dit traject. Afhankelijk van dit doel starten we bij fase 1 of bijvoorbeeld fase 6.
  3. Je bepaalt steeds zelf per keer of je nog behoefte hebt aan een vervolggesprek. We leggen dus ook niet het aantal gesprekken vooraf vast. Zelfs in één gesprek kun je veel bereiken!

Download hier de PDF voor het uitgebreide aanbod Ondernemerscoaching, inclusief een kort overzicht van de mogelijke tools die ik inzet in jouw coachingstraject.