Mijn nieuwe website is groen...

Nee, je bent niet kleurenblind, ik gebruik nog steeds mijn favoriete kleuren (donkerrood, oranje, geel). En ja, mijn website is vernieuwd, voor een deel onzichtbaar (maar veel handiger voor mij zoals het blog en de agenda die automatisch in de nieuwsbrief komen ook), en voor een deel zichtbaar:

  • Ik heb nu ook een webwinkeltje,
  • je kunt nu online o.a. handouts bestellen, die automatisch per email geleverd worden, met factuur en al, terwijl ik ondertussen met andere dingen bezig kan zijn, zoals coachen, slapen of spelen met mijn kinderen.
  • er staan handouts klaar voor je vanaf € 2,00 (€ 1,65 excl BTW),
    voor de geinteresseerde ondernemer: daar houd ik na aftrek betalingskosten via Mollie € 1,20 van over, dus rijk word ik er niet van ;) 
    maar zo kan ik jullie 24/7 waarde leveren en helpen met jouw groei! 
  • zodra ik weer (betaalde) workshops ga geven later dit voorjaar, kun je je via de webwinkel ook gemakkelijk daarvoor aanmelden en betalen. Maar de eerstvolgende activiteit is gratis met dank aan FNV Zelfstandigen, zie agenda.

Goed, even terug naar het onderwerp, mijn nieuwe website is dus groen:

pictures/greenhosting_bijzondercreatief.png

Groen gehost dus! Dat is hij overigens al jaren, want duurzaam ondernemen moet je vooral doen. Mijn hosting bedrijf Denit (de computer servers die 24/7 aanstaan om te zorgen dat mijn website online is) draait op 100% op groene energie, en doet aan energiebesparing.

De grote vraag: is jouw website ook groen? Check het zelf op www.thegreenwebfoundation.org.