Lente op kantoor!

Geen uitgebreid blog dit keer, te weinig tijd maar wel urgentie om een (kort) nieuwsberichtje eruit te doen, een nieuwsflits dus ipv een nieuwsbrief. Met een gele lente-achtergrond in mijn nieuwsbrief (voor de minder oplettende kijkers: ik kies steeds een nieuwe achtergrondkleur), niet omdat die past bij het seizoen, maar juist omdat ik behoefte heb aan lente!

Elk jaar rond deze tijd koop ik dus ook verse bloeiende plantjes voor op kantoor, vandaag ook weer, al mijn ZZP-kantoorgenoten (5) hebben nu een fris geel potje narcissen op bureau. En zo hebben we dus toch lente vandaag:) onder het ZZP-motto “als het er niet is, moet je het zelf creeren!”

En dan nu de urgente mededeling:

  • De aanmeldingen voor het BOOSTCAMP zelfvertrouwen lopen goed. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen (maximum 24 deelnemers).
Kan jouw zelfvertrouwen wel een BOOST gebruiken? Meld je dan snel aan! De aanmelding sluit 11 februari 20 uur, of eerder als het maximum van 24 deelnemers is bereikt! http://happiness4all.nl/activiteiten-hib

Dank voor jullie leuke feedback op de vorige nieuwsbrief. Nog leuker is om het via het blog te doen, dan hebben ook anderen er wat aan, hieronder.

Vraag van deze keer: hoe geef jij de lente een BOOST op kantoor?

emmyhagenaars.wordpress.com