Bijzonder Creatief - sinds 2006!

Hiep hiep hoera, ik ben al weer 10 jaar zelfstandig ondernemer!

En ik ben nu op gezinsvakantie in Ethiopie, dus dit blog heb ik later aangemaakt.pictures/Gelukkig_2016_en_kerstgroet_vanuit_Lalibela.jpgFijne (Ethiopische) kerst nog gewenst, want dat is het nu hier.

Hoe het ooit begon (copie uit mijn KvK inschrijving):

  • Het geven van creatieve workshops voor individuele inschrijvingen en groepen.
  • Training en coaching op het gebied van communicatie, met een creatief element.

Het eerste was leuk maar doe ik al jaren niet meer, het bleek lastig om daar fulltime mijn brood mee te verdienen. Het laatste doe ik nog steeds, maar veel specifieker natuurlijk. Mijn bedrijf is als het ware met mij mee gegroeid tot wat het nu is: een combinatie van teamcoaching en ZZP ondernemerscoaching.
Met als doel dat ik me over een paar jaar 100% kan richten op:

  • het helpen van andere ZZP coaches en therapeuten om goed rond te komen van hun eigen bedrijf.

Want dat lukt me zelf dus al 10 jaar!

Hoe ben jij begonnen, en waar groei jij naar toe?